Kırıkkale'de park halindeki tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 4 kişi ağır yaralandı

Kırıkkale'de park halindeki tıra arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazada aynı aileden 2'si çocuk, 4 kişi ağır yaralandı.

Kırıkkale'de park halindeki tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 4 kişi ağır yaralandı

Trafik kazası haberleri basına yansımaya devam ediyor. Son olarak bir trafik kazası haberi daha Kırıkkale'den geldi. Kırıkkale'de park halindeki tıra seyir halindeki otomobil arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişinin yaralandığı ifade edilirken yaralı sürücünün eşine seslenmesi yürekleri dağladı.

KIRIKKALE'DE TIRA OK GİBİ SAPLANAN OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ: 4 YARALI

Tıra arkadan çarpan otomobilin hurdaya döndüğü kazada aynı aileden 2'si çocuk, 4 kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale'nin Delice ilçesi yakınlarında Kırıkkale - Ankara D-200 karayolunda H. Y. yönetimindeki otomobil, İran'dan Ankara'ya sabun tozu taşıyan C. H.'nin kullandığı park halindeki tıra arkadan çarptı. Tıra adeta ok gibi saplanan otomobil hurdaya döndü.

Kırıkkale'de park halindeki tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 4 kişi ağır yaralandı

Kazanın ardından çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle sürücü H. Y. (58), eşi F. Y. (46) ve çocukları E. Y. (13) ile E. Y. (9) araçtan çıkarıldı. Otomobil sürücüsü H. Y., ağır yaralanan eşini görmeden ambulansa binmeyi reddetti. Ekipler de sürücüyü sedye üzerinde eşiyle görüştürürken H. Y.'nin "Aşkım neredesin?" diyerek eşinin sesini duymak istediği anlar dikkati çekti.

Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken hurdaya dönen otomobil ise trafik ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri sonrası çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldığı ve yaralarının tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER