Kırıkkale'de otomobiller çarpıştı! 6 kişi yaralandı

Kırıkkale'de otomobillerin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Otomobiller kullanılamaz hale gelirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale'de otomobiller çarpıştı! 6 kişi yaralandı

Kilit Kavşak olarak bilinen Kırıkkale'de otomobiller kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kazada yaralanan 6 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Kırıkkale'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.A. idaresindeki otomobil ile A.U. yönetimindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücü A.U. ile aynı araçta bulunan A.U., Y.T.Ö., T.Ö., A.K.U., G.U. yaralandı.

Kırıkkale'de otomobiller çarpıştı! 6 kişi yaralandı

OTOMOBİLLER KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kaza olduğunu gören vatandaşlar olay yerine yardıma koştu. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğu bilgisini verdi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların sürücüleri hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

İki aracın kafa kafaya çarpıştığı kaza nedeniyle iki otomobil kullanılamaz hale geldi. Çekici yardımıyla trafiği etkileyen ve kullanılamaz hale gelen otomobiller yoldan kaldırıldı. Yaralıların ise sağlık durumunun nasıl olduğu ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER