Kırıkkale'de orta refüje devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Çeşitli nedenlerle meydana gelen trafik kazaları gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Kırıkkale'den gelen kaza haberi ile 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Kırıkkale'de orta refüje devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Trafik kurallarına uymak, çeşitli kazaların önüne geçilmesi için büyük bir önem taşıyor. Trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ederken son olarak Kırıkkale'den bir kaza haberi geldi.

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kazaya dair ilk bilgiler de ortaya çıkarken aracın orta refüje devrildiği ifade edildi.

KIRIKKALE'DE OTOMOBİL ORTA REFÜJE DEVRİLDİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Kırıkkale'de kontrolden çıkan otomobilin orta refüje devrildiği kazada iki kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza, Yahşihan ilçesi Kırıkkale - Ankara karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A. T. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje devrildi.

Kırıkkale'de orta refüje devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Kazada, araçta bulunan yolculardan A. Y. ve R. Y.'nin yaralandığı öğrenilirken 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar yapıldı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken polis ekiplerince, olay yerinde yapılan incelemenin ardından araç, çekiciyle otoparka götürüldü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenilirken kazada yaralanan 2 kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER