Kırıkkale'de nişanlısını yaralayan şahıs kaçıp intihar etti!

Kırıkkale’de bir kişi, nişanlısı ile tartışması sonucunda tabanca ile nişanlısını yaraladı ve ardından aynı tabanca ile intihar ederek ağır yaralandı.

Kırıkkale'de nişanlısını yaralayan şahıs kaçıp intihar etti!

Kırıkkale’de yaralama ve intihar vakası meydana geldi. 37 yaşındaki E.E. ile nişanlısı B,Ü, arasında meydana gelen tartışmanın sonucu oldukça kötü yerlere gitti. Öfkesine hakim olmayan B.Ü. yanında bulunan tabancayı çıkararak nişanlısına ateş etti. Nişanlısını yaralayan şahıs daha sonra yakınlarda bulunan bir duraktan taksi çalarak kaçtı.

OLAY YERİNDEN KAÇIP İNTİHAR ETTİ

Talihsiz nişanlı kendisine isabet eden kurşun ile ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi yaralı kadını hastaneye kaldırıp tedavi altına alınmasını sağladı. Kaçan şahıs ise Alparslan Türkeş Bulvarı Nokta Parkı yakınlarında silahı kafasına dayayarak intihar etti. Şahsın ağır yaralandığı belirlendi.

OLAY NASIL OLDU?

İddiaya göre, Çalılıöz Mahallesi 466. Sokak'taki 3 katlı apartmanın giriş katında ikamet eden E.E. (37) ile nişanlısı olduğu öğrenilen B.Ü. arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda B.Ü, üzerinde bulunan tabancayla E.E'ye ateş ederek yaraladı. B.Ü, daha sonra bölgedeki bir durakta bulunan taksiyi çalarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kadın, ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan şüpheli, Alparslan Türkeş Bulvarı Nokta Parkı yanında nişanlısını yaraladığı tabancayla başına ateş etti.

Ağır yaralandığı için hastanede tedavi altına alınan B.Ü.’den üzücü bir haber geldi. Hastanede tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti. Nişanlısına ateş eden ve daha sonra intihar eden şahıs da ağır yaralı olarak hastanede tedavi ediliyor. Hayati tehlikesi bulunan şahsın sağlık durumu takip ediliyor.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER