Kırıkkale'de LPG'li otomobil alev aldı

Kırıkkale'de park halinde olan LPG'li otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Kırıkkale'de LPG'li otomobil alev aldı

Kırıkkale'de park halindeki araçta çıkan yangın, büyük korku ve paniğe neden oldu. Bir anda büyüyen yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Kırıkkale'de park halindeki LPG'li otomobil alev aldı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi. Yangın, gece saatlerinde Yeni Mahalle 155. Sokak'ta çıktı. Edinilen bilgilere göre, iki apartman arasındaki otoparkta park edilmiş olan A.A.'ya ait LPG'li otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Otomobilin motor bölümünde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek aracın tamamını sardı.

Kırıkkale'de LPG'li otomobil alev aldı

OTOMOBİL YANGIN NEDENİYLE TAMAMEN KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Apartman sakinleri ise otomobilden alevlerin yükseldiğini fark etti. Gökyüzüne alevlerin yükseldiğini görenler büyük korku yaşadı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbarla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hızlı bir şekilde olay yerine giden ekipler, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Otomobil, motor bölümündeki arıza nedeniyle çıkan yangın nedeniyle tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yaşanan olayda hayatını kaybeden ya da yaralanan olmaması sevindirdi. Aracının yandığını gören araç sahibi ise büyük bir üzüntü yaşadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER