Kırıkkale'de kereste atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

Kırıkkale'de kereste atölyesinde yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden söndürüldü.

Kırıkkale'de kereste atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

Kırıkkale'de Sanayi Mahallesi'ndeki Keresteciler Sitesi'nde yangın çıktı. Korkutan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının neden çıktığı ise araştırılıyor.

Kırıkkale'de bir atölyenin açık alan deposunda bulunan keresteler alev alev yandı. İtfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki iş yerlerine sıçramasını önleyerek, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Sanayi Mahallesi'ndeki Keresteciler Sitesi'nde korkutan bir yangın meydana geldi. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, bir atölyenin açık alan deposunda bulunan kerestelerin tutuşmasıyla başladı. Alevler kısa sürede büyüyerek kerestelerin tamamını kapladı.

EKİPLER YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİNİ ARAŞTIRIYOR

Gökyüzüne alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar, yetkilileri arayarak yangın ihbarında bulundu. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangının çıktığı alana hızlı bir şekilde ulaşan ekipler, yangını söndürmek için çalışmalarına başladı. İtfaiye ekipleri, çevredeki iş yerlerine sıçramadan yangını kontrol altına aldı. Yangının yeniden çıkmaması için de bir süre soğutma çalışması yapıldı.

Yaşanan olayda yaralanan kimsenin olmaması ise sevindirdi. Polis ekipleri, yangının çıkış sebebini tespit etmek için araştırma çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER