Kırıkkale'de kayınvalidesini ve kayınbabasını yaralayan damat gözaltına alındı

Kırıkkale'de bir şahıs, kayınvalidesi ve kayınbabası ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda kayınvalidesi ve kayınbabasını yaralayan damat gözaltına alındı.

Kırıkkale'de kayınvalidesini ve kayınbabasını yaralayan damat gözaltına alındı

Kırıkkale'de damat ile kayınvalidesi ve kayınbabası arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakla yaraladı.

Kırıkkale'de tartıştığı kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakla yaralayan damat, gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, H.D. adlı şahıs, Yenimahalle 182. Sokak'taki evinde kayınvalidesi İ.Y. ile kayınbabası M.Y. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma büyüyünce ise olan oldu ve damat H.D., kayınvalidesi ile kayınbabasını bıçakla yaralayarak kaçtı.

KAYINVALİDE VE KAYINBABANIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, hızlı bir şekilde olay yerine geldi ve yaralılara müdahale etti. Ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan İ.Y. ve M.Y'nin sağlık durumlarının nasıl olduğu merak edildi. Yaralanan kayınvalide ve kayınbabanın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası evinden uzaklaşan ve aranan H.D. ise Balışeyh ilçesi girişinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kırıkkale Yenimahalle 182. Sokak'ta yaşanan olay sonrası mahalledeki vatandaşlar ise korktuklarını ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER