Kırıkkale'de iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı

Kırıkkale-Samsun kara yolunda meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kırıkkale'de iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı

Kırıkkale'de otomobillerin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 7 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kilit Kavşak olarak bilinen Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Kırıkkale'de iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kaza, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.A. idaresindeki otomobil ile H.T.'nin kullandığı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü H.T. ile yolculardan A.A., E.A., M.Y.A., Y.T., A.T. ve B.T. yaralandı.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Çevredeki vatandaşlar kaza olduğunu fark edince 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 7 yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Arabaların çarpıştığı kazada araçlar kullanılamaz hale geldi. Kullanılamaz hale gelen araçlar ise çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Ekipler, kaza ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER