Kırıkkale'de iki otomobil çarpıştı dört kişi yaralandı

Kırıkkale’de iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralanırken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kırıkkale'de iki otomobil çarpıştı dört kişi yaralandı

Kırıkkale’de Nene Hatun Caddesi üzerinde gece saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada iki otomobil çarpışırken araçlar içerisinde bulunan 4 kişinin yaralandığı tespit edildi. Kazayı gören çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Bu ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI!

Meydana gelen trafik kazasının sürücülerden birisinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde gerçekleştiği öğrenildi. Seyir halinde meydana gelen kazada aniden önüne çıkan araç ile çarpışmak zorunda kalan diğer araçta bulunanlar neye uğradıklarını şaşırdılar.

Kırıkkale'de iki otomobil çarpıştı dört kişi yaralandı

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ!

Kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri araçlarda bulunan yararlılara hemen olay yerinde ilk müdahalede bulundular. Bu ilk müdahalenin ardından yaralı 4 kişi hastaneye sevk edildiler. Hastaneye sevki yapılan yaralıların tedavilerine burada başlanıldı. Elde edilen bilgilere göre yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

M.B.T. idaresindeki otomobil ile F.B'nin kullandığı otomobilin çarpıştığı kaza için polis ekipleri de çalışma başlattılar. Kaza raporu hazırlanırken bu rapora göre sürücüler hakkında işlem yapılacağı öğrenildi. Ayrıca adli soruşturma da başlatılırken yapılacak olan işlem bu soruşturmanın neticesinde netleşecek.

Kırıkkale'de iki otomobil çarpıştı dört kişi yaralandı - Resim : 2

Yaralanan sürücülerin ifadelerinin alınmasının ardından soruşturmanın ilerletileceği bilgisine ulaşıldı. Meydana gelen kaza için ilerleyen günlerde adli sürecin başlaması bekleniyor.

Öte yandan trafik ekipleri kaza yerinde bulunan vatandaşlara da trafikte dikkatli olmaları gerektiğine dair genel bir uyarı da yaptılar.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER