Kırıkkale'de güvercin besleyen adama köpekler saldırdı

Kırıkkale'de N.Ş. adlı bir vatandaş, güvercinlerini beslemek için evinin önüne çıktığı sırada köpekler saldırdı. Yaşanan olayda N.Ş., vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kırıkkale'de güvercin besleyen adama köpekler saldırdı

Kırıkkale'de bir vatandaş güvercinlerini beslediği sırada sahipsiz köpekler tarafından saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan adam, Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kırıkkale'de güvercinlerini beslemek için evinin önüne çıkan 54 yaşındaki N.Ş.'ye köpekler saldırdı. Köpeklerin saldırısı sonucu N.Ş., vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Karşıyaka Mahallesi 2102 Sokak'taki tek katlı müstakil evde yaşayan 54 yaşındaki N.Ş., güvercinlerini beslemek için dışarı çıktı. O sırada sokaktan geçen sahipsiz köpekler, N.Ş.'ye saldırdı. Mahalledeki vatandaşlar, N.Ş.'ye köpek saldırdığını fark edince olaya müdahale etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 54 yaşındaki adam, ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. N.Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Kırıkkale'de güvercin besleyen adama köpekler saldırdı

"VATANDAŞLARIN YARDIMIYLA KURTULDUM"

54 yaşındaki N.Ş., yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

"Yanımdan bir iki köpek geçti, küçük olan saldırdı. Sonra yatan köpek de kalkarak kovalamaya başladı. Bir iki yerimden ısırdı, kaçmaya çalıştım, caddenin sonunda yıkıldım. Karnımdan, kollarımdan ve parmaklarımdan ısırdı. Olayı gören bazı vatandaşların yardımıyla kurtuldum. Sonra ambulans çağırdılar ve hastaneye gittim."

Hayvan barınağını köpekler için çok kez aradığını söyleyen N.Ş., sahipsiz köpeklerin mahalleden toplanmasını istediğini belirtti. N.Ş., Belediyelerin bu konu hakkında alakadar olmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER