Kırıkkale'de gürültü kavgasında komşusunu yaralayan kişi tutuklandı

Kırıkkale’de gürültü nedeniyle çıkan kavgada av tüfeği ile komşusunu vurarak yaralanmasına neden olan şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Kırıkkale'de gürültü kavgasında komşusunu yaralayan kişi tutuklandı

Kırıkkale’de komşular arasında yaşanan gürültü kavgasında kan aktı. Komşusunun gürültü yapmasından rahatsız olan şahıs ile gürültü yaptığı iddia edilen komşu arasında tartışma çıktı. Bu tartışma gürültünün tekrar etmesi ile kavgaya dönüştü. Yaşanan kavga sırasında evden av tüfeğini alan M.D. komşusuna ateş etti.

Av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği B.S. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralanan B.S.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdüler. Komşusunu tüfekle yaralayan M.D. ise polislerce gözaltına alındı.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLADI

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Mahallesi'nde aynı binada komşu olan M.D. ile B.S. arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda M.D, komşusu B.S'yi av tüfeğiyle ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan B.S'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayda kullandığı av tüfeğiyle gözaltına alınan M.D, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede hakimlikçe tutuklandı.

Komşusunu yaraladığı için tutuklanan şüpheli polislerce cezaevine götürüldü. Şahsın yargılanmasına daha sonra devam edilecek. Şahsın alacağı ceza bu yargılamanın neticesinde belli olacak. Bu süreçte yaralanan komşunun şikayetçi olup olmaması verilecek olan cezada belirleyici olacak. Savcılıkça iddianamenin hazırlanması ve mahkemece kabul edilmesinin ardından yargılama başlayacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER