Kırıkkale'de güvenlik güçleri il genelinde huzuru ve güvenliği sağlamak için çalışmalara devam ediyor. İlde meydana gelen olaylarda; silahlı kavgada 1 kişi yaralandı ve araçların camını kıran şüpheli yakalandı.
SİLAHLI KAVGA ÇIKTI
Merkeze bağlı Hacılar beldesi Sağlık Mahallesi'nde komşu oldukları ve aralarında arsa sınırı nedeniyle husumet bulunduğu öğrenilen K.L. ile O.Ç. arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.Ç, av tüfeğiyle K.L'ye ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsü ve bacağından yaralanan K.L, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan şüpheli, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
PARK HALİNDEKİ ARAÇLARIN CAMINI KIRDI
Kırıkkale'de park halindeki araçların camını kıran zanlı gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezinde farklı tarih ve bölgelerde park halindeki bazı araçların camlarının kırılması üzerine şüphelinin bulunması için çalışma yaptı.
Güvenlik kameraları kayıtlarından kimliği belirlenen D.Y, polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Meydana gelen olaylarda, komşusunu yaralayan şüpheli ile araçların camını kıran zanlı gözaltına alındı. Ekipler il genelinde güvenliği sağlamak için çalışmaları sürdürüyor.