Kırıkkale’de boşanma aşamasındaki kadın eşi tarafından silahla vuruldu

Kırıkkale’de boşanma aşamasında olan bir kadın eşi tarafından silahla yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi görüyor.

Kırıkkale’de boşanma aşamasındaki kadın eşi tarafından silahla vuruldu

Olay Kırıkkale’nin merkezinde meydana geldi. Aktarılan habere göre boşanma aşamasında olan B.D ve K.D. çifti arasında tartışma çıktı. Çift arasında çıkan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü.

27 yaşındaki B.D. tartışmanın alevlenmesi üzerine tabanca ile eşi K.D’ye ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadına yaptıkları ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırdı.

ÇİFT ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Kırıkkale'de boşanma aşamasındaki eşinin tabancayla yaraladığı kadın, tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, boşanma aşamasında oldukları öğrenilen B.D. (27) ile eşi K.D. arasında Etiler Mahallesi 1125 Sokak'taki evlerinde tartışma çıktı.

ÇIKAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B.D, tabancayla K.D'ye ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacaklarından yaralanan kadın, ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

BACAKLARINDAN YARALANDI

Öte yandan eşini vuran B.D. olay yerinden kaçarken, polis ekipleri kaçan şansı yakalamak için çalışma başlattı. Hastanede tedavi gören kadının sağlık durumuna ilişkin henüz net bir bilgi gelmezken kadının bacaklarından yaralandığı öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER