Kırıkkale'de alkollü sürücünün neden olduğu kazada 2 kişi yaralandı

Kırıkkale’de alkollü sürücünün neden olduğu kazada 2 kişi yaralanırken araç da kullanılmaz hale geldi.

Kırıkkale'de alkollü sürücünün neden olduğu kazada 2 kişi yaralandı

Kırıkkale’de bir trafik kazası meydana geldi. Bu kazanın alkollü bir sürücüden kaynaklandığı öğrenildi. Alkolün etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç kontrolden çıkıp orta refüje çarptı.

Çarpmanın etkisi ile araç içerisinde olanlar neye uğradıklarını şaşırdılar. Çevredeki vatandaşlar yardıma koşarken kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken kazaya müdahale bu ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Kırıkkale'de alkollü sürücünün neden olduğu kazada 2 kişi yaralandı

KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda yaşanan kazada, T.U. (27) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yaklaşık 50 metre savrularak hurdaya döndü. Kazada alkollü sürücü T.U. ve yolcu S.A. (39) yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından polis ekipleri yol güvenliğini sağladı ve kullanılamaz hale gelen araç çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Kırıkkale'de alkollü sürücünün neden olduğu kazada 2 kişi yaralandı - Resim : 2

Meydana gelen trafik kazası ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı açıklandı. Başlatılan soruşturma kapsamında tüm oklar alkollü sürücüyü gösteriyor. Alkollü araç kullandığı için ayrıca cezalandırılacak olan sürücü hakkında ekstra ceza de gündeme gelebilecek. Adli süreç ile alakalı olarak dosya ile ilgilenen savcılık karar verecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER