Kırıkkale’de 9 gündür kaybolan kadın hala bulunamadı

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde 25 Eylül’de kaybolduğu tahmin edilen 47 yaşındaki kadını arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 9 gündür kayıp olan kadından hala bir iz mevcut değil.

Kırıkkale’de 9 gündür kaybolan kadın hala bulunamadı

Konuya ilişkin aktarılan habere göre 25 Eylül tarihinde kaybolduğu ifade edilen S.G.Y’yi arama çalışmaları jandarma ekipleri tarafından sürüyor. 47 yaşındaki kayıp kadından henüz bir iz bulunamadı.

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesine bağlı Karağıl Köyü’nde kaybolduğu tahmin edilen kadın için jandarma, AFAD ve dalgıç ekipleri Kızılırmak’ta özel olarak çalışma yapmıştı.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 9 gün önce kaybolan 47 yaşındaki kadını arama çalışmaları devam ediyor. İlçeye bağlı Karaağıl köyünde 25 Eylül'de kaybolduğu değerlendirilen S.G.Y'yi arama çalışmaları köy çevresindeki dağlık alanlarda sürüyor.

Kırıkkale’de 9 gündür kaybolan kadın hala bulunamadı

HENÜZ BİR İZE RASTLANMADI

Bölgedeki kayalıkların bulunduğu alanlarda arama yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, henüz bir ize rastlamadı.

S.G.Y'nin köyde 9 gün önce kaybolduğu gerekçesiyle jandarma, AFAD ve dalgıç ekiplerince bölgede ve Kızılırmak'ta arama çalışmaları başlatılmış, cinayet şüphesi üzerine gözaltına alınan 8 zanlıdan 2'si tutuklanmış, 4'ü savcılıkça, 2'si de hakimlikçe serbest bırakılmıştı.

9 gündür kayıp kadının bulunması ve en ufak bir izin tespit edilmesi için jandarma ekipleri bölgeyi karış karış arıyor. Ancak henüz bir ipucuna ulaşılamadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER