Kırıkkale’de 25 Eylül’de kaybolan kadın için arama çalışması devam ediyor

Kırıkkale’de 25 Eylül tarihinden bu yana kayıp olduğu değerlendiren kadın için arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma ekipleri bölgede kaybolan kadına ilişkin henüz bir iz bulamadı.

Kırıkkale’de 25 Eylül’de kaybolan kadın için arama çalışması devam ediyor

Olay Kırıkkale'nin Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl Köyü’nde meydana geldi. 25 Eylül tarihinde kaybolduğu değerlendirilen 47 yaşındaki kadın için jandarma ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor.

Köyden 13 gün önce kaybolduğu gerekçesi ile jandarma ekipleri her noktaya bakıyor. Son olarak AFAD ve dalgıç ekiplerinin Kızılırmak’ta çalışma başlatmıştı.

Son olarak ekipler 8 kişiyi cinayet şüphesi ile gözaltına almıştı. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklanırken, kalan 6 kişi serbest bırakılmıştı. Ekiplerin bölgedeki arama çalışmaları 13’ncü gününde de devam ediyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 13 gün önce kaybolan 47 yaşındaki kadını arama çalışmaları devam ediyor.

İlçeye bağlı Karaağıl köyünde 25 Eylül'de kaybolduğu değerlendirilen S.G.Y'yi arama çalışmaları köy çevresindeki bölgelerde sürüyor. Jandarma ekipleri, devam eden aramalarda henüz bir ize rastlamadı.

CİNAYET ŞÜPHESİYLE 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Kırıkkale’de kaybolan 47 yaşındaki kadından hala bir iz bulunamadı. Bölgede jandarma ekipleri her noktaya bakıyor. Kadının kaybolmasında son olarak cinayet şüphesiyle 8 kişi gözaltına alınmış 2 kişi tutuklanmış 6’sı serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER