Kırıkkale Sulakyurt'ta şiddetli yağış nedeniyle sel felaketi yaşandı

Ülkenin bazı kesimlerinde etkili olan yağışlar nedeniyle vatandaşlar zon anlar yaşadı. Kırıkkale Sulakyurt'ta da şiddetli yağış sele neden oldu, köy yollarında tahribat oluştu.

Kırıkkale Sulakyurt'ta şiddetli yağış nedeniyle sel felaketi yaşandı

Kırıkkale Sulakyurt'ta kuvvetli yağış etkili oldu. Deredüzü köyünde, şiddetli yağış nedeniyle zor anlar yaşandı, köy yollarında ciddi hasar oluştu.

Kırıkkale'de kuvvetli yağış sele neden oldu, köy yollarında tahribat oluştu. Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesine bağlı Deredüzü köyünde, kuvvetli yağmur sonrası sel felaketi yaşandı. Yoğun yağışların neden olduğu sel, köy yollarında ciddi hasara yol açtı. Sulakyurt ilçesine bağlı Deredüzü köyünde, dün akşam saatlerinde kuvvetli yağış nedeniyle hayat bir anda durma noktasına geldi. Özellikle köy yollarında meydana gelen tahribat, ulaşımı büyük ölçüde engelledi.

Kırıkkale Sulakyurt'ta şiddetli yağış nedeniyle sel felaketi yaşandı

EKİPLER YOĞUN BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ

Yaşanan felaket sonrası İl Özel İdaresi ekipleri harekete geçti. Hızla harekete geçen İl Özel İdaresi ekipleri, selin verdiği zararı gidermek ve yolları tekrar kullanıma açmak için yoğun bir çalışma başlattı. Sel felaketinin ardından bölgeye sevk edilen ekipler, iş makinalarıyla yolların onarımı için çalışma yürüttü. Ekipler, öncelikli olarak sel sularının temizlenmesi ve taşkınların oluşturduğu molozların kaldırılması üzerinde yoğunlaştı.

Ekiplerin çalışması sonucu kısa sürede köy yolları temizlendi. Selin verdiği zarar giderilerek ulaşımın yeniden açılması sağlandı. Vatandaşlar da normal hayatına geri döndü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER