Kırıkkale Ankara Karayolunda yasaklı madde operasyonu! 1kişi tutuklandı

Ülkemizde yasaklı madde ile mücadele devam ediyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında pek çok operasyona imza atılırken bu kez Kırıkkale-Ankara Karayolu üzerinde ekiplerin bir zanlıyı daha suçüstü yakaladığı bildirildi.

Kırıkkale Ankara Karayolunda yasaklı madde operasyonu! 1kişi tutuklandı

Türkiye'de yasaklı madde ile mücadele devam ediyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında pek çok operasyon, devriye, denetim ve uygulamaya imza atılırken bunlara dair bilgiler de kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Ülkemizde yasaklı madde ağının çökertilmesi ve yasaklı madde kullanımının önüne geçilmesi için çalışmalara aralıksız olarak 7 gün 24 saat esası ile düzenleniyor.

Yasaklı madde konusunda hassa davranan ekipler de yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Son olarak Kırıkkale'de yolcu otobüsünde 332 sentetik hap ve 35 gram esrarla yakalanan şüphelinin tutuklandığı öğrenildi.

KIRIKKALE - ANKARA KARAYOLU KONTROL NOKTASINDA YASAKLI MADDE TAŞIYAN YOLCU YAKALANDI

Kırıkkale Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında Kırıkkale - Ankara kara yolu hızlı tren köprüsü altındaki uygulama noktasında bir yolcu otobüsünü durdurdu.

Kırıkkale Ankara Karayolunda yasaklı madde operasyonu! 1kişi tutuklandı

Ekipler, araçtaki yolculardan A. E'nin üst aramasında 332 sentetik hap ve 35 gram esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede hakimlikçe tutuklandı. Ekiplerin denetimlerinin hız kesmeden devam edeceği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER