Kimsenin bilmediği o yöntemi hemen deneyin! İnatçı lekeler öyle bir sökülüyor ki gözlerinize inanamayacaksınız

İnatçı lekeler özellikle kadınlar için büyük bir sorun teşkil ediyor. Tertemiz kıyafet ve eşya kullanmak için inatçı lekelerle mücadele eden kadınlar için yöntem bulundu. Lekelerden eser bırakmayan formülü Haberankara.com okurları için derledik.

Kimsenin bilmediği o yöntemi hemen deneyin! İnatçı lekeler öyle bir sökülüyor ki gözlerinize inanamayacaksınız

Günümüzde lekelerle mücadele etmek için deterjan kullanımından çok doğal yöntemler tercih ediliyor. Kimyasallardan olabildiğince uzak kalmak isteyenler doğal leke çıkarıcı yöntemleri araştırmaya devam ediyor. İnatçı lekelerden kurtulmak ve doğal - bitkisel yollara başvurmak isteyenler de hangi formülün leke çıkarmada daha etkili olduğunu araştırıyor.

Özellikle kıyafet, koltuk ve halı gibi hassas ürünlerde doğal yöntemlerin kullanılması da büyük bir önem taşıyor. Özellikle beyaz kıyafetlerde yağ, çay, kırmızı meyveler ya da kahve lekeleri yıkandığında çıkmadığı zaman can sıkıyor. Yıkadığınız halde çıkmayan lekeler için deneyebileceğiniz bir formülü derledik.

İNATÇI LEKELERE SON

Kıyafet, koltuk ve halı gibi hassas kumaşlarda lekelerin çıkmaması canınızı sıkıyorsa izleyebileceğiniz doğal temizlik yöntemleri de bulunuyor. Kıyafetlerinizdeki lekeleri çıkarmakta zorlanıyorsanız kimyasal içeren deterjanları kullanmak yerine sirke ve karbonat karışımını deneyebilirsiniz. Hassas kumaşlardaki lekeyi çıkartmak için karbonat, limon suyu, beyaz sirke formülünü de sihirli formülleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Bahsi geçen ürünleri birleştirerek leke çıkarıcı karışım elde edebilirsiniz.

kimsenin-bilmedigi-o-yontemi-hemen-deneyin-inatci-lekeler-oyle-bir-sokuluyor-ki-gozlerinize-inanamayacaksiniz-002.jpg

KARBONAT VE SİRKE SİHRİNİ KEŞFEDİN

İnatçı lekelerden kurtulmak için bir tatlı kaşığı karbonatın üzerine yarım limonun suyunu ekleyin ve bir yemek kaşığı beyaz sirke, bir tatlı kaşığı kadar da karbonat ile halı, koltuk ve kıyafetlerinizdeki lekelerden kurtulabilirsiniz. Bu karışımı bir diş fırçası aracılığı ile lekeli bölgeye uygularsanız ardından duruladıktan sonra lekelerin çıktını görebilirsiniz. ''Zorlu lekeler nasıl çıkar?'' sorusunun yanıtı olan sirke ve karbonat karışımı da lekeler üzerinde bir süre bekledikten sonra etkili oluyor. Siz de inatçı lekelerle mücadele etmek için bahsi geçen yöntemleri deneyebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER