Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL'lik İsrail Filistin sorusu nedir?

Bugün yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'ndaki 1 milyon TL değerindeki soru gündem oldu. Konu ile ilgili ise açıklama geldi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL'lik İsrail Filistin sorusu nedir?

Uzun bir süredir ATV ekranlarında yer alan ve güncel olarak sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu akşam 1 milyon liralık soru açıldı. Sorunun ise İsrail - Filistin ile ilgili olması, son dönemde yaşanan savaşı gündeme getirdi.

Soru kısa süre içerisinde gündem olurken Filistinlilerin yaşadıkları zulüm hem programda hem de sosyal medya paylaşımlarında vatandaşlar tarafından bir kez daha eleştirildi. Sorunun cevabı ise internet üzerinde kısa sürede en çok arananlar arasındaydı.

SORUNUN CEVABI BELLİ OLDU!

Sosyal medyada sorunun gündem olması ile birlikte cevabı da internet üzerinde araştırılanlar arasında yer almıştı. Merakla beklenen soru ve cevabı ise şu şekildeydi;

1 milyon lira değerindeki soruda "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" ifadelerine yer verilirken, cevap şıkları şu şekilde sunuldu.

A) Hulk posteri

B) Karpuz dilimi (doğru cevap)

C) Kırmızı karanfil

D) Sedir ağacı dalı

KENAN İMİRZALIOĞLU AÇIKLAMA YAPTI!

1 Milyon TL değerindeki sorunun sosyal medyada hızlı bir şekilde konuşulmaya başlanmasının ardından programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, yaşanan bu zulme ilişkin, "Bütün milletimizin bu konuda yüreği kabarıyor. Dünyada bu kadar güçlü devletler varken, İsrail'e engel olabileceklerken maalesef önlerini açıyorlar. Allah bu zalimlerin yüreklerine vicdan versin." şeklinde konuştu.

SONRAKİ HABER