Kılıçdaroğlu Erdoğan görüşmek istedi dedi, iktidardan yalanlama geldi

2010-2023 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak görev yapan Kemal Kılıçdaroğlu açıklamaları ile gündemden düşmüyor. Siyaset gündeminden geri durmayan eski başkan son olarak katıldığı bir programda gündemi derinden sarsan söylemlerde bulundu.

Kılıçdaroğlu Erdoğan görüşmek istedi dedi, iktidardan yalanlama geldi

Geçen yılın Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başarısız olmasının ardından partisinde Genel Başkanlık seçimini de kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz akşam bir televizyon programına katıldı. Armağan Çağlayan'ın sunduğu programda pek çok önemli söylemlerde bulunan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olmuştu.

AK PARTİ CEPHESİ İDDİALARI YALANLADI

Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aracılar aracılığıyla kendisi ile görüşme talebinde bulunduğunu söylemişti. Siyaset dönemi boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında soğuk rüzgarlar esen Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri gündem olmuştu.

Bu çıkışın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cephesinden konuya dair bir açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik kameralar karşısına geçerek yaptığı basın toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu iddiasını yalanladı.

"BU BİLGİ DOĞRU DEĞİLDİR"

Çelik "Cumhurbaşkanımız tarafından Kılıçdaroğlu'na gönderilmiş bir mesaj yoktur, bu bilgi doğru değildir. Bu beyan doğru bir beyan değildir. Herhangi bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bahsedildiği şekilde bir mesaj gönderilmemiştir" diyerek iddialara son noktayı koydu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konu ile ilgili yeni bir söylemde bulunup bulunmayacağı zaman içinde görülecek. Eski Genel Başkanın yakın zamanda yeniden kameralar karşısına geçmesi bekleniyor

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER