Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı peşinat ve vade sayısı nedir?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, arsa satışı yapacağını duyururken detaylar da kamuoyunun gündeminde yer aldı. Arsa satışları ile ilgili detaylar merak konusu olurken peşinat ve vade sayısı da araştırılmaya başladı.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı peşinat ve vade sayısı nedir?

Devlet eliyle yapılan taşınmaz satışlarına olan ilgi devam ediyor. Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, aralarında İstanbul ve Ankara'nın da yer aldığı 51 ilde 865 muhtelif arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığının yapacağı arsa satışı ile ilgili olarak peşinat ve vade sayısı merak konusu oldu.

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 51 ilde, 865 muhtelif arsayı açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracağını da hatırlattı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI ARSA PEŞİNAT VE VADE SAYISI AÇIKLANDI

51 ilin merkezi noktalarındaki 865 arsayı satışa sunacağını duyuran Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle satışların yapılacağını duyurdu.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı peşinat ve vade sayısı nedir?

Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı ile 9 - 11 Temmuz 2024 tarihleri arasında saat 10.30’da yapılacağını ifade etti. Bununla beraber açık artırmanın da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece / İstanbul’da yapılacağı ifade edildi. Ayrıca yapılacak açık artırmaya ''emlakmuzayede.com.tr'' adresinden teklif verilebileceği kaydedildi.

SONRAKİ HABER