Kendisine doğru koşan ayıyı işte bu yöntemle uzaklaştırdı!

Profesyonel rehber olduğu iddia edilen adam, kendisine doğru koşarak gelen ayıya karşı yaptığı taktik ile ayıyı uzaklaştırdı.

Kendisine doğru koşan ayıyı işte bu yöntemle uzaklaştırdı!

Rehber olduğu iddia edilen bir adam ayı ile karşı karşıya gelince yaptığı hareketle ayıyı uzaklaştırdı. Ayının koşarak gelmesi ve adamın hareketi sonrası uzaklaşması ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Doğada ayı ile karşılaşınca neler yapılması gerektiğine dair çok sayıda yorum yapılıyor. Sosyal medyadaki bir videoda profesyonel rehber olduğu iddia edilen adamın ayı ile karşılaşması heyecanla izlendi. Rehber olduğu iddia edilen adam, kendisine doğru koşarak gelen ayıya karşı yaptığı taktik ile izleyenlerin dikkatini çekti. Sosyal medyada paylaşılan ayının olduğu görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Profesyonel rehber olduğu iddia edilen bir adam üzerine doğru koşarak gelen ayıya yaptığı müdahale ile ayıyı uzaklaştırmayı başardı.

Kendisine doğru koşan ayıyı işte bu yöntemle uzaklaştırdı!

ADAM DA AYININ ÜZERİNE DOĞRU YÜRÜDÜ

Sosyal medyada paylaşılan görüntüde adama karşı koşarak gelen ayıyı yer alıyor. Ayı bir anda koşarak profesyonel rehber olduğu iddia edilen kişi ve yanında bulunan birkaç kişiye doğru koşuyor. Soğukkanlı ve sakin hareketleriyle ayıya doğru yürüyen adam sesli bir şekilde bağırdı. Bu davranışın üzerine ayı koşarak o bölgeden uzaklaştı. Adamın davranışı sonrası görüntüler paylaşıldı. Sosyal medyada çok konuşulan olay hakkında beğeni ve yorumlar yapıldı.

Adamın çıkardığı sesin benzerini çıkararak üzerine gelen köpeği de uzaklaştırdığını söyleyen sosyal medya kullanıcıları oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER