Kayseri'de doğal gaz borusu patladı! Yangın çıktı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde doğal gaz borusu patladı. Bunun sonucunda da yangın çıktı.

Kayseri'de doğal gaz borusu patladı! Yangın çıktı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir iş yerinin yanındaki doğal gaz borusu bilinmeyen bir nedenle patladı. Korkutan patlama sonrası ise yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kayseri'de bir iş yerinin yanında bulunan doğal gaz borusunun patlaması sonucu meydana gelen yangın söndürüldü. Kocasinan ilçesi 6152'nci Sokak'taki bir iş yerinin yanında bulunan doğal gaz borusunda, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu, ardından da yangın çıktı.

Kayseri'de doğal gaz borusu patladı! Yangın çıktı!

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Gökyüzüne alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, yaşanan durumu yetkililere bildirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve doğal gaz ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler ise hızlı bir şekilde doğal gaz borusu patlaması nedeniyle çıkan yangını söndürme çalışmalarına başladı. İtfaiye ekiplerinin iş yerine sıçramaması için müdahale ettiği yangın, ekiplerin doğal gaz vanasını kapatmasının ardından söndürüldü. Polis ise doğal gaz borusunun patladığı ve yangının çıktığı çevrede güvenlik önlemi aldı.

Yaşanan olay, çevredeki vatandaşlarda büyük korkuya neden oldu. Öte yandan hasara neden olan yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER