Kayseri-Ankara Karayolu'nda durakta bekleyen öğretmenleri alan araca kamyon çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Kayseri - Ankara karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında ne yazık ki 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı.

Kayseri-Ankara Karayolu'nda durakta bekleyen öğretmenleri alan araca kamyon çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Trafik kazalarında yaşanan artış alınan tedbirlere rağmen devam ederken bu kazalardan biri de Kayseri - Ankara karayolu üzerinde yaşandı. Derslerinin sona ermesinin ardından evlerine gitmek üzere durakta otobüs beklemeye başlayan öğretmenleri gören mahalle sakini hafif ticari araçla öğretmenleri aldı. Kavşaktan dönüş yapmaya çalıştığı esnada hafif ticari araca taş yüklü kamyon büyük bir hızla çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyon şarampole uçarak ters dönerken hafif ticari araç hurdaya döndü.

OTOBÜS YERİNE BİNDİĞİ ARABA ECELİ OLDU!

Kayseri'de otobüs bekleyen öğretmenleri alan hafif ticari otomobile kamyon çarptı. Kazada 1 öğretmen hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Mahzemin İmam-Hatip Ortaokulu'nda görevli öğretmenler H.K., Ö.Ç., C.Y.ve O.M. evlerine gitmek için otobüs durağına geçti. Bu sırada öğretmenleri gören mahalleli Y.K. isimli kişi, hafif ticari aracıyla öğretmenleri aldı. Kocasinan ilçesine bağlı Mahzemin Mahallesi Kayseri-Ankara Karayolu'nda kavşaktan dönmek isteyen hafif ticari araca M.K. idaresindeki taş yüklü kamyon çarptı.

Kayseri-Ankara Karayolu'nda durakta bekleyen öğretmenleri alan araca kamyon çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Çarpmanın etkisiyle otomobil sürüklenirken, kamyonda şarampolden arağı ters döndü. Kazada hafif ticari araçta bulunan öğretmenlerden H.K., Ö.Ç., C.Y.ve O.M.ve sürücü Y.K. ile kamyon sürücüsü M.K. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza yerine gelen jandarma ve polis ekipleri ilk olarak güvenlik tedbiri alırken sağlık ekipleri ise yaralılara müdahalede bulundu. Yapılan ilk müdahale sonucunda okulda fen bilgisi öğretmeni olarak görev alan H.K.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken diğer yaralılar ise Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hastanedeki tedavisinin sürdüğü açıklanırken kaza hakkında ise soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER