Kayıp Narin olayında son dakika! Ağabeyinin kolundaki ısırık izi kime ait?

Kayıp Narin olayında tüm Türkiye son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Dün Narin'in abisinin kolundaki ısırık sebebi ile DNA testi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü öğrenildi. Peki, ağabeyinin kolundaki ısırık izi kime ait çıktı?

Kayıp Narin olayında son dakika! Ağabeyinin kolundaki ısırık izi kime ait?

Türkiye günlerde 8 yaşında kaybolan Narin Güran’ı arıyor. Ekiplerin yanı sıra çevreden gelen gönüllüler küçük kızı bulmak için her taşın altına bakıyor. Olaya ilişkin dün 8 kişinin gözaltına alındığı ve aralarında ağabeyi de olduğu belirtildi.

Narin Güran’ın ağabeyi E.G’nin de gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi. Peki, ağabeyinin kolundaki ısırık izi kime ait çıktı, DNA testi sonuçları ne diyor?

EKİPLER ÇALIŞIYOR

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 21 Ağustos saat 15.00 civarında kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Narin için AFAD, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyenin itfaiye ekipleri arama çalışmasına destek veriyor.

AĞABEYİN KOLUNDAKİ ISIRIK İZİ KİME AİT?

Ağabey, dün İstanbul Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti. Kolundaki ısırık izi için DNA çalışması yapıldı. Ancak sonuca ilişkin kesin bir bulgu elde edilemedi. Bu sebeple İstanbul’a getirilen ağabey, sonuç çıkmaması üzerine yeniden Diyarbakır’a götürüldü.

AKŞAM SAATLERİNDE AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Öte yanda TRT Haber'in aktardığı haberin detaylarına göre adli tıp kaynaklarının “Isırık izlerinden biri şüpheliye ait. Diğer izin Narin'e ait olduğu düşünülüyor. Akşam saatlerinde basın açıklaması yapılacak” dediği belirtildi.

BİR TERLİK DAHA BULUNDU

Öte yandan ekipler dünden bu yana Eğertutmaz Deresi’nde arama çalışmalarına devam ediyor. Debinin düşürülmesi sonrasında balık adamların da devreye gireceği biliniyor. Bölgedeki vatandaşlar dereden bir terlik geçtiğini görerek durumu yetkililere haber verdi. Ancak bulunan bu terliğin de ayak numarası Narin’inkiyle eşleşmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER