Kayıp Narin olayında gözaltına alınan aile bireyi kim?

Tüm Türkiye Narin'den gelecek olan güzel habere kilitlenmiş durumda. Sabah saatlerinde bir kişinin gözaltına alındığı ve aile bireyi olduğu belirtildi. Kayıp Narin olayında gözaltına alınan aile bireyi kim?

Kayıp Narin olayında gözaltına alınan aile bireyi kim?

Diyarbakır’da 8 gündür kayıp olan 8 yaşındaki kayıp Narin için ekipler her taşın altına bakıyor. Konu ile ilgili son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Sabah saatlerinde olayda bir kişinin gözaltına alındığı haberi gelmişti.

Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir canlı yayında yaptığı açıklamasında, “Narin, görmemesi, şahit olmaması gereken bir şeyi de görmüş olabilir. Belki de bu yüzden ortadan kaldırılmış da olabilir" demişti. Bunun üzerine gözaltına alınan kişinin kim olduğu merak konusu oldu.

NARİN’İN ANNESİNDEN AÇIKLAMA

Narin’in annesi Show TV’de yayınlanan Didem Arslan’la Vazgeçme programına katılıp önemli açıklamalarda bulunmuştu. Anne yaptığı açıklamasında, “Bizden şüphelenirler diye söylememiştim. O gün, askere gidecek olan oğlum ve iki arkadaşı bizim arka bahçede tütün içip, bir köpeğe zarar veriyorlardı. ‘Yapmayın, günahtır’ dedim" demişti.

NARİN OLAYINDA GÖZALTINA ALINAN KİŞİ KİM?

Konuya ilişkin Ekol Tv Muhabiri Burak Emek, canlı yayında gözaltına alınan bireyin ailede birinci derece bir akraba olduğunu belirterek, “"Gözaltına alınan kişinin birinci derecede bir yakın akraba olduğu yönünde bir bilgi aldık" dedi.

Diğer yandan Odatv’nin aktardığı habere göre ilk aşamada 8 kişi gözaltına alınırken 7’si ifadeden sonra serbest bırakıldı. Kolunda diş izi olan kişinin ise gözaltında tutulmaya devam edildiği belirtildi. Show TV'den Didem Arslan'ın canlı yayında yapılan açıklamada Didem Arslan, Narin'in abisi Enes'in gözaltına alındığını söyledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER