Kayıp Narin Güran olayında son dakika haberi! Narin nerede?

21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için ekipler her taşın altına bakıyor. Jandarma ekipleri aldıkları bir bilgi üzerine harekete geçti.

Kayıp Narin Güran olayında son dakika haberi! Narin nerede?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve en son arkadaşlarının yanından ayrıldığı anların görüntüsü olan Narin Güran 7 gündür bulunamadı. Jandarma ekipleri aldıkları bir bilgi üzerine evin yaklaşık 1,5 km uzaklıktaki tarla için çalışmalara başladı.

İŞ MAKİNESİ İSTEDİLER

Daha önceden kazıldığı ve kapatıldığı tahmin edilen iki noktanın tespit edildiği belirtildi. Ekipler çalışmaların hızlanması için 2 adet iş makinesi istedi. 2 ayrı noktada iş makineleri kazı çalışmasına başladı.

DERE BOYUNCA ARAMA YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi’nin göndermiş olduğu kepçeler çalışmalara başlarken, dere bölgesindeki suyun debisinin düşürüleceği ve dere boyunca kapsamlı bir arama yapılacağı ifade edildi.

8 yaşındaki küçük kızın kaybolmasının üzerinden tam bir hafta geçti. Ekipler bugüne kadar 12 bin 550 aracı ararken 130 kişinin de ifadesine başvurdu.

"BEN İNANIYORUM"

Küçük kızın babası Arif Güran, devlete güvendiğini ve kızının bulunacağına inandığını ifade ederek, “Saat 5’te görüldü, 6’da görüldü diyorlar. Sadece bir iddia. Keşke görülse, keşke bilinse. İnşallah bulacaklar. Devletimiz benim kızımı bulacak. Ben inanıyorum” dedi.

ÇOK SAYIDA ALAN ARANDI

AFAD ekipleri küçük kızı bulmak için tarla, sazlık kenarı, kayalıklar, atıl alanlar, samanlık ve evin çevresinde kapsamlı arama gerçekleştirdi. Şu anda ise alınan bir bilgi kapsamında 2 ayrı bölgede kazı çalışması akşam saatlerinde başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER