Kayıp Narin bulundu mu? Diyarbakır Narin Güran olayı nedir?

Kayıp Narin olayı yaklaşık son 5 gündür en sık konuşulan ve araştırılan olaylar arasında yerini alıyor. 8 yaşındaki Narin Güran, 5 gündür kayıp. Ekipler kayıp kızı aramak için her taşın altını arıyor. Kayıp Narin bulundu mu, son gelişmeler neler?

Kayıp Narin bulundu mu? Diyarbakır Narin Güran olayı nedir?

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin güran2ı aramak için çalışmalar hızla devam ediyor. Dün eve yaklaşık 20 metre mesafede kayalıkların üzerinde kan lekelerinin olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen ekipler kan lekesinin olduğu alanı çevreledi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

8 yaşındaki küçük kızın kaybolmadan önce 4 arkadaşıyla birlikte yürüdüğü ve arkadaşlarından ayrılarak tepe yolundan eve doğru yöneldiği görüldü. Ekipler kayıp Narin’i bulmak için 9 bin 300 aracı kontrol etti. Mahallenin giriş ve çıkışları da sürekli kontrol altında tutuluyor.

“CESEDİNİ BİLE GÖRSEM ŞÜKREDECEĞİM”

Yakın zamanda bir akrabalarının düğünü olacağını ve kızının kendisinden gelinlik istediğini ifade eden Anne Yüksek Güran şunları söyledi:

“Bırakmadılar kızım gelinlik giysin. Tek kızımdı. Acım çok büyük. Başka Narinler kaybolmasın, başka anneler ağlamasın. Ne isterseniz vermeye hazırım, yeter ki kızımı bana verin, onu bir yere bırakın. Kızımın cesedini bile görsem şükredeceğim, ama kızım yok”

KAYIP NARİN BULUNDU MU?

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde 5 gündür kayıp olan Narin’i aramak için tüm ekipler seferber oldu. Baba Güran kızının hemen bulunması istediğini ve asılsız ihbarlar yüzünden telefonunun kapalı olduğunu belirtti.

Alanda çalışan ekipler eve 20 metre mesafede buldukları kan lekeli kayalık parçasını alarak laboratuvara götürdü.

Bölgedeki sulama kanalında AFAD dalgıçları kayıp Narin’i aradı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER