Kaya Sabancı kimdir, ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Bodrum'da bir mekanda kavga nedeniyle saldırıya uğradığı iddia edilen Kaya Sabancı'ya ne olduğu ve Kaya Sabancı'nın kim olduğu araştırılıyor.

Kaya Sabancı kimdir, ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir restoranın açılışında kavga nedeniyle saldırıya uğradığı iddia edilen Kaya Sabancı gündem oldu. Kaya Sabancı'nın hayatı ise merak ediliyor.

Bodrum ilçesinde saldırıya uğrayan iş insanı Kaya Sabancı, kavga sırasında gözüne ve başına darbe aldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans geldi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Kaya Sabancı'nın kim olduğu ise araştırılıyor.

Kaya Sabancı kimdir, ne oldu, sağlık durumu nasıl?

KAYA SABANCI'NIN SAĞLIK DURUMU

Kaya Sabancı'nın yaşadığı olay sonrasında sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi. Sabancı'nın tedbir amaçlı hastanede gözetimde olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

KAYA SABANCI KİMDİR?

Kaya Sabancı, Hacı Mehmet Sabancı’nın oğlu ve Yalçın Sabancı’nın kardeşidir. 2004 yılından beri Amerika'da yaşayan Kaya Sabancı, iş dünyasının tanınan isimlerinden biridir. Türkiye'ye tatil zamanlarında gelen Sabancı, yurt dışında yaşamını sürdürüyor.

Kaya Sabancı, başarılı kariyer hayatı dolayısıyla iş dünyasının tanınan simalarından biri olarak öne çıkmaktadır. Yaşadığı kavga nedeniyle sosyal medyada en çok aratılan isimler arasına giren Kaya Sabancı'nın kısa sürede hastaneden çıkacağı öğrenildi. İş dünyasından çok sayıda isim ise Kaya Sabancı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER