Kate Middleton'a ne oldu, kanser hastası mı?

Son günlerde bir süredir ortalarda görünmeyen Kate Middleton hakkında merak edilenlerin artmasının ardından uzun süredir beklenen açıklama geldi.

Kate Middleton'a ne oldu, kanser hastası mı?

Dünya çapında son dönemde ortalığın ayağa kalkmasına neden olan Galler Prensesi Kate Middleton'ın ortalarda görünmemesi hayatını kaybettiği iddialarına neden olmuştu. Bugün ise beklenen açıklama geldi.

UZUN SÜREDİR ORTALARDA GÖRÜNMÜYORDU!

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından Galler Prensesi Kate Middleton tarafından yapılan açıklama ile birlikte kanser hastası olduğu bu nedenle ortalarda görünmediği ifade edildi.

Bu süreçte tedavisinin 'erken aşamalarında' olduğunu belirterek iyi olacağıma dair güvence vermek zamanımızı aldı ifadeleri ile neden ortalarda görünmediği hakkında da bilgilendirmelere yer verdi.

KANSER HASTASI OLDUĞUNU DUYURDU!

Özellikle de magazin dünyasını ayağa kaldıran bu gelişmelerin ardından bugün açıklama geldi. Yapılan açıklamlarda Kate Middleton, "George, Charlotte ve Louis'e her şeyi onlara uygun bir şekilde açıklamak ve onlara iyi olacağıma dair güvence vermek zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi; İyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün daha da güçleniyorum. William'ın yanımda olması da büyük bir rahatlık ve güvence kaynağı. Çoğunuzun gösterdiği sevgi, destek ve nezaket gibi. Bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor" dedi ve tedavi sürecinde olduğunu ifade edildi.

SONRAKİ HABER