Kargolar 30 Ağustos'ta dağıtım yapar mı, kargom ne zaman gelir?

30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatiller kapsamında yer alıyor. Cuma gününe denk olan resmi tatilde tüm kamu kurum ve kuruluşları çalışmayacak. Kargosu olan vatandaşlar kargoların 30 ağustos cuma günü dağıtıma çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Kargolar 30 Ağustos'ta dağıtım yapar mı?

Kargolar 30 Ağustos'ta dağıtım yapar mı, kargom ne zaman gelir?

Kargo şirketlerinin tamamı resmi tatillerde çalışmıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl hafta içine denk geliyor. Cuma günü kargolar çalışmayacağı gibi dağıtım da yapılmayacak. Normal şartlarda Cuma günü dağıtıma çıkması gereken kargolar bu sebeple pazartesi günü dağıtıma çıkacak.

KARGOM NE ZAMAN GELİR?

Kargo firmaları da resmi tatil kapsamında çalışmayan iş kolu arasında yerini alıyor. Bu sebeple dağıtım da yapılmayacak. Ancak kargo firmaları müşterilerinin mağdur olmaması için bu akşam saatlerine kadar çalışmalarına devam edecek.

2024 YILI RESMİ TATİLLER

2024 yılı sona ermeden kalan resmi tatiller de araştırılıyor. 2024 yılı resmi tatillerde kalan günler belli oldu. Buna göre 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıl sonuna kadar kalan resmi tatiller arasında bulunuyor.

RESMİ TATİLDE KAMU KURUMLARI KAPALI

Yıl sonuna kadar kalan son 2 resmi tatil de hafta içine denk geldiği için aynı şekilde tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı olacak. Hastanelerin sadece acil, eczanelerin de nöbetçi olan şubeleri hizmet vermeye devam edecek. Resmi tatilin ertesi günü çalışmalar kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER