KARDEMİR duyurdu! Emekli olan işçilerin yerine çocukları işe girebilecek

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları tarafından alınacak olan 300 işçi için emekliliğe teşvik kapsamında emekli olan kişilerin çocuklarının işe alınacağı öğrenildi.

KARDEMİR duyurdu! Emekli olan işçilerin yerine çocukları işe girebilecek

Bugün Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) tarafından yapılan son açıklama ile birlikte emekli olan işçilerin yerine çocuklarının işe girebileceği öğrenildi. Konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatlar da gündeme gelmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMATTA BULUNMUŞTU!

Daha önce fabrikada çalışılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından KARDEMİR'e 600 işçi alınması için talimat verildi. Gelen bu talimatın ardından ise edinilen bilgilere göre 300 işçinin ilk etapta alındığı öğrenildi.

Gelen yeni bir açıklamaya göre ise "Emekliliğe Teşvik Uygulaması" kapsamında alınacak olan diğer işçilerin KARDEMİR'den emekli olan işçilerin çocuklarının olabileceğinden bahsedildi. Alınan bu karar çalışan işçilere Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir tarafından duyuruldu.

EMEKLİ İŞÇİLERİN YERİNE ÇOCUKLARI İŞE GİREBİLECEK!

Konu ile ilgili Demir tarafından yapılan açıklamalarda "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması doğrultusunda ilk etap alımının ardından ikinci etabı da gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanı'mızın şirketimize verdiği değerin farkında olarak adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. KARDEMİR kaliteli insan kaynağını artırarak gelişmeye devam etmek kararlılığında yoluna devam edecektir. Yapacağımız bu alımlarla insan kaynağı ağımızın genişleyeceğine ve yeni arkadaşlarımızın şirketimize katkı sağlayacağına inancım tamdır. Şirketimize yıllarca katkı ve emek veren emekli olacak işçilerimize teşekkür eder, hayatlarında başarılar dilerim." şeklinde ifadelere yer verildi. Böylelikle ikinci etapta alınacak olan kalan 300 işçinin emekli olan kişilerin çocukları olabileceği öğrenildi.

SONRAKİ HABER