Kamuya daimi olarak 150 silahlı/silahsız güvenlik görevlisi alımı başladı

Güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler özel kurumların yanı sıra kamu kurumlarının yayımladığı personel alımlarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden önemli bir personel alım haberi geldi.

Kamuya daimi olarak 150 silahlı/silahsız güvenlik görevlisi alımı başladı

Kamuya daimi olarak 150 silahlı silahsız güvenlik görevlisi alınacak. Başvurular başlamış olup, adaylarda aranacak şartlar ve başvuru için gerekli belgeler de yayımlanan ilan üzerinde yer aldı. İşte güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenlerin taşıması gereken şartlar!

BAŞVURU BİGİLERİ

Yayımlanan ilanda başvuruların online olarak alınacağı ifade edildi. İstgüven İstanbul Güvenlik A.Ş. üzerinden yapılacak olan daimi personel alımında adayların 1 yıllık deneyime sahip olması gerektiği belirtildi. Başvurular ise 18 Mart ile 22 Mart tarihleri arasında online olarak alınacak. Başvuruda bulunan adaylar arasından mülakat yeri ve zamanının daha sonar bildirileceği açıklandı.

Telefon: 0212 380 01 62 – 63

Başvuru Adresi: kariyer.ibb.istanbul/Genel Basvuru

Adres: Yeşilköy Mahallesi Atatürk Cad. Dtm Sitesi A3 Blok K:17 Bakırköy / İstanbul

Kamuya daimi olarak 150 silahlı/silahsız güvenlik görevlisi alımı başladı

GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacakların taşıması gereken müracaat şartları da ayrıca açıklandı. Yayımlanan ilanda şartlar için şu açıklama yapıldı:

“5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetine dair kanun 10. Maddesindeki belirtilen şartlara haiz olmak, Valilik onaylı silahlı / silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, en az 1 yıl deneyim sahibi olan kadın, erkek adaylar”

Belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar yukarıda ifade edilen web sitesine özgeçmişin oluşturulması ile başvurularını tamamlanmış olacaktır.

Başvuru esnasında belge istenmeyecektir. Mülakat sonrası gerekli bilgi ve belgeler talep edilecektir. Alımların 150 kişiden oluşacağı ve işe alınacakların daimi olarak çalıştırılacağı ifade edildi. Son başvuru tarihi 22 Mart olarak belirtildi.

SONRAKİ HABER