Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Hazine ve Maliye Bakanlığı 400 personel alımı yapacak

Bugün Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre kamuda çalışmak isteyen kişiler için 400 personelin alınacağı öğrenildi.

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Hazine ve Maliye Bakanlığı 400 personel alımı yapacak

Bakanlıklar tarafından 2024 yılı için personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor! Son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca yayımlanan ilan çerçevesinde 400 uzman yardımcısı alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuru yapmak isteyen kişiler için sağlanması gereken şartlar ve detaylar hakkında da bilgilendirme yapıldı.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI 400 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Yayımlanan ilana göre başvuru yapmak isteyen kişiler için Hazine ve Maliye Bakanlığı taşra teşkilatında boş bulunan toplam “400 Defterdarlık Uzman Yardımcısı” kadrosu için alımların gerçekleştirileceği ifade edildi. Başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve başvuru detayları ise şu şekilde verildi;

BAŞVURU ŞARTLARI

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
b) Sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak (01/01/1989 tarih ve sonraki doğumlular başvurabilecektir),
c) Başvuruyu süresi içerisinde yapmış olmak,
ç) Tablo 2’de belirtilen öğrenim şartına sahip olmak,
d) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2022 veya 2023 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) katılmış ve Tablo 2’de belirtilen puan türlerinden herhangi birinden en az 65 (altmış beş) puana sahip olmak.

BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU!

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre başvuru yapacak olan kişilerin 04/03/2024 (09:00) – 15/03/2024 (18:00) tarihleri arasında e-Devlet sisteminden Hazine ve Maliye Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı Platformu üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER