Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 personel alacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından 2024 yılında toplamda 2021 personelin kadroya alınacağı öğrenildi.

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 personel alacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamalarda kadroya toplamda 2021 personel alımı yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen kişiler için sağlanması gereken şartlar ve detaylar da tek tek açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından gelen açıklamalar çerçevesinde pek çok konuya açıklık getirildi.

Öğrencilere verilen 10 GB internet, Aile ve Gençlik Fonu gibi konuların yanı sıra bakanlık kapsamına alımlarının yapılacağı personeller hakkında da konuştu. Bu çerçevede yaptığı açıklamalarda, 2021 personel alımının yapılacağından bahsetti.

GENÇLİK BAKANLIĞI 2021 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Bakan Bak tarafından yapılan açıklamalarda önümüzdeki dönemde1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör olmak üzere toplam 2021 yeni personel alımını gerçekleştirecekleri öğrenildi.

Önümüzdeki günlerde ise başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan detayların açıklanacağından bahsetti. Bakanlık tarafından yapılan diğer çalışmalar hakkında da konuşan Bakan Bak, "2024 hedefimizde daha çok hareket eden, daha çok spor yapan, daha hareketli bir Türkiye var. Bu hedef doğrultusunda; toplumumuzun tümünün gelişimini ve hareketini sağlamak amacıyla 2024 yılını Hareketlilik Yılı ilan ediyoruz" dedi.

SONRAKİ HABER