Kamu kurumuna KPSS’siz özel güvenlik görevlisi alımı başladı

Kamu personel alımlarını yakından takip edenlere güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre kamu kurumuna KPSS’siz özel güvenlik görevlisi alımı başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için ilan detayları ve merak edilenler haberimizde

Kamu kurumuna KPSS’siz özel güvenlik görevlisi alımı başladı

Özel güvenlik görevlisi almak isteyenlere güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre kamu kurumuna 40 özel güvenlik görevlisi alınacak. Alıma ilişkin başvuru şartları ve başvuru bilgileri şu şekilde:

Alımların İzenerji İnsan Kaynakları bünyesine yapılacağı ifade edildi. Daimi olarak yapılacak personel alımlarında adaylarda 1 yıl deneyim süresinin aranacağı ifade edildi. Başvuruların sadece CV bankası üzerinden yapılacağının da altı çizildi.

Kamu kurumuna KPSS’siz özel güvenlik görevlisi alımı başladı

Özel güvenlik görevlisi olmak isteyenler hemen başvurabilir! Vardiyalı çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek adayların başvurabileceği ilana ilişkin başvuru bilgileri şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 22.01.2024 – 25.01.2024 tarihleri arasında

Başvuru Adres: İznenerji.com (Sadece CV Bankası üzerinden başvuru kabul edilecek)

Telefon: 0232 411 77 00

E-Posta:[email protected]

Başvuru yapan adaylar arasından, sadece uygun görülen adaylara bir hafta içerisinde çağrı yapılacaktır.

MÜRACAAT KOŞULLARI

Başvuruda bulunmak isteyen adayları belirtilen başvuru şatlarını taşıması gerekiyor. İzenerji’nin yayımladığı başvuru şartları ise şu şekilde sıralandı:

  1. Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış
  2. Geçerlilik süresi devam eden ÖGG kimlik kartı ya da çalışma izni bulunması
  3. İzmir ve çevresinde ikamet eden
  4. Silahsız ÖGG için en az ortaokul, silahlı ÖGG için en az lise mezunu olmak
  5. Belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adayların 25 Ocak tarihine kadar başvurabilecekleri ifade edildi. Adaylar başvurularını belirtilen tarihe kadar online olarak yapabilecekleri ifade edildi.
  6. Başvuru için ise sadece ÖGG kart fotokopisinin yeterli olacağının altı çizildi.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ MAAŞLARI NE KADAR?

Başvurmak isteyenler maaş miktarı konusunda da araştırma yapıyor. Özel güvenlik görevlilerin maaşları en az asgari ücret seviyesinde olmaktadır. Bunun yanı sıra firmaların maaş ödemesinin yanı sıra çeşitli sosyal yan hak ödemesi yapabilmektedir. Başvuran adaylar görüşmeye çağırılmaları halinde maaş ve ek haklar hakkında da bilgi sahibi olabilecektir.

SONRAKİ HABER