Kamu kurumuna 383 personel alımı başladı! İşte başvuru şartları

İş arayanların mutlaka incelemesi gereken personel alım haberi geldi! Aktarılan son habere göre Beltur bünyesine 383 personel alımı yapılacak. Şu an için geçici olarak yapılacak personel alımında detaylar belli oldu.

Kamu kurumuna 383 personel alımı başladı! İşte başvuru şartları

Başvuru şartlarının, başvuru bilgilerinin ve detayları yayımlandığı personel alımında başvuruların 10 Ocak tarihinde başladığı ve 30 Nisan tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Açık iş sayısının 383 olduğu ifade edilen personel alımında başvuruların online olarak alınacağı duyuruldu.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunacaklar için başvuru bilgileri şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 10.01.2024 – 30.04.2024

Başvuru Adresi: Kariyer.ibb.istanbul (Genel Başvuru Alanı)

Telefon: 0216 413 92 53

Kurum Adı: Beltur İstanbul Eğitim Turizm Sağlık Yat. İşl. Ve Tic. Şti.(Çubuklu Mah. Hidiv Cd. No:1/1 Beykoz İstanbul)

Kamu kurumuna 383 personel alımı başladı! İşte başvuru şartları

383 PERSONEL ALIM ŞARTLARI

383 personel alım şartları da tek tek açıklandı. Yayımlanan personel alımına ilişkin adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde sıralandı:

  • İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek olmak
  • Yiyecek içecek alanında deneyime sahip olmak
  • Kişisel bakımına ve dış görünüşüne önem vermek
  • Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen göstermek
  • Ekip çalışmasına yatkın

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 30 Nisan tarihine kadar özgeçmişleri ile belirtilen adres üzerinden başvurularını tamamlaması gerekiyor. Yapılacak alımların geçici olacağı ve KPSS puan şartının da aranmayacağı ifade edildi. Deneyim konusunda ise başvuracak adayların en az 1 yıl boyunca çalışmış ve deneyiminin olması gerektiği aktarıldı.

DETAYLAR AÇIKLANDI

Başvurusu onaylanan adayların çalışma adresinin Beltur olduğu görüldü. Vardiyalı olarak çalışmanın yapılacağı, alım yapılacak kadrosunun ise “Dönemsel Personel” olacağı açıklandı. İstanbul’da çalışmak isteyen adayların bu sebeple en geç 30 Nisan tarihine kadar Kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden başvurularını yapması gerektiği duyuruldu.

SONRAKİ HABER