Kahramanmaraş'ta orman yangını meydana geldi! Müdahale devam ediyor!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde orman yangını meydana geldi. Bunun ile birlikte ormanlık alanda çıkan yangını söndürme işlemi devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta orman yangını meydana geldi! Müdahale devam ediyor!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde ormanlık alanda orman yangını meydana geldi. Bunun ile birlikte ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebep ile çıkan yangını ilgili birimler tarafından müdahale işlemi devam ediyor.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen yangını söndürmek için Orman Genel Müdürlüğü, ekipleri harekete geçti. Yangını havadan ve karadan müdahale ile söndürme çalışmalarına katılan Orman Genel Müdürlüğü ekipleri orman yangınına dair sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

screenshot-1.png

Yaptığı paylaşımda orman yangınına dair görüntülere de yer veren Orman Genel Müdürlüğü, bütün çabanın yangını bir an önce kontrol altına olmak olduğu ifade etti.

YANGIN NEDEN MEYDANA GELDİ?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yangının çıkma nedeni henüz netlik kazanmadı. Ekipler ise yangının çıkma nedeni üzerinde araştırmalarına devam ediyor. Ayrıca Maraş'ta çıkan orman yangınını söndürmek için müdahale çalışmaları da sürüyor.

SONRAKİ HABER