Kahramanmaraş 4.4'lük deprem ile sallandı

Geçen yıl ülke tarihine geçen iki büyük depremle büyük hasar gören Kahramanmaraş'tan bir deprem haberi daha geldi. AFAD Dulkadiroğlu merkezli 4.4 büyüklüğünde bir deprem yaşandığını duyurdu.

Kahramanmaraş 4.4'lük deprem ile sallandı

Son günlerde sıklaşan deprem haberlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Deprem haberlerinin gelmesi kadar geldiği yerlerde vatandaşları tedirgin ediyor.

AFAD'DAN PAYLAŞIM GELDİ

Bir kaç gün öncesinde Malatya merkezli 5.9 büyüklüğünde bir deprem yaşanmış ve çevre illerinde etkilendiği bu depremde onlarca insan yaralanmıştı. Bugün ise öğleden sonrasında 6 Şubat depremlerinin merkez şehri olan Kahramanmaraş'tan bir deprem haberi geldi.

Kahramanmaraş 4.4'lük deprem ile sallandı

AFAD resmi hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Dulkadiroğlu ilçesinde saat 14:41'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem yaşandığını açıkladı. Yapılan bilgilendirmede depremin 10.53 km altında yaşandığı belirtildi.

Kahramanmaraş 4.4'lük deprem ile sallandı - Resim : 2

KAHRAMANMARAŞ VALİSİ DEPREM İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medyada da gündem olan açıklama sonrasında vatandaşları bilgilendirmek adına Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer resmi X hesabından bir paylaşımda bulundu. Vali Ünlüer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Dulkadiroğlu ilçemizde saat 14.41'de 4.4 büyüklüğünde #deprem meydana gelmiştir.Ekiplerimiz saha taramalarına başlamıştır. An itibarıyla herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah tüm afetlerden milletimizi korusun"

Vali Mükerrem Ünlüer'in yaptığı açıklama ile ilk olarak bölgede olumsuz bir durumun olmadığı öğrenilmiş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER