Kadir İnanır'a ne oldu, iyi mi, sağlık durumu nasıl?

Bugün sabah saatlerinde gelen habere göre usta oyuncu Kadir İnanır'ın evinde yaşadığı inme sonucunda hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Kadir İnanır'a ne oldu, iyi mi, sağlık durumu nasıl?

Bugün gelen son dakika haberi ile birlikte usta oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Sevenleri tarafından haberin duyulmasının ardından ise İnanır'ın sağlık durumunun nasıl olduğu konusunda merak edilenler de artmaya başladı.

KADİR İNANIR HASTANEYE KALDIRILDI!

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır, bu sabah Beykoz'daki evinde inme geçirerek bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olayın ardından beyin damarına pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın yoğum bakım servisinde tedavisi sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Sağlık durumu hakkında ise merak edilenler artmaya başladı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ!

Bilincinin kapalı olması sevenlerini son derece endişelendirirken yeğeni Levent İnanır tarafından yapılan açıklamalarda "Tıp tabiriyle emboli yani pıhtı atması oldu beyinde. Operasyonda doktorlar. Zamanında müdahale ettiler sağ olsunlar. Hayati tehlikesi kesinlikle yok zaten. Belki araz kalabilir dediler ama erken müdahale olduğu için iyi olacak diye düşünüyoruz. Şoförü aradı beni 'hastaneye geçiyoruz' dedi. Kendi doktorlarını aradım onlar da geldiler sağ olsunlar. Hastane de zaten gerekli müdahaleyi yaptı. Ambulansı arayan onu buraya getiren Jülide hanım. Ameliyat değil, pıhtı var o pıhtıyı alıyorlar." şeklinde ifadeler ile hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

SONRAKİ HABER