Kabine yarın toplanıyor! Ana gündem maddesi ekonomi

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı yapılacak. Toplantı da ekonomi başta olmak üzere dış politikadaki gelişmeler de masaya yatırılacak.

Kabine yarın toplanıyor! Ana gündem maddesi ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı yarın Beştepe'de yapılacak. Ayrıca dış politikadaki gelişmeler başta olmak üzere ekonomi ve iç siyasete ilişkin başlıklar da yarın yapılacak olan Kabine Toplantısında ele alınacak.

KABİNE TOPLANTISINDA ELE ALINACAK OLAN KONULAR

Dış politikada atılan adımlar, terörle mücadele ve ekonomideki gelişmeler yarın yapılacak olan Kabine Toplantısının ana gündem maddesidir. Bunun ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ay diplomasi trafiği oldukça yoğundu. Kabine Toplantısında bu temaslar ele alınacak. Ayrıca 3 ülke ile savunmadan enerjiye farklı alanlarda 18 anlaşmaya atılan imzalar yarın yapılacak olan toplantıda masaya yatırılacak başlıklar arasında yer alıyor.

kabiine.jpg

FİLİSTİN DEVLET BAŞKANI TÜRKİYE'YE GELECEK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi trafiği devam ediyor. Bunun ile birlikte bu kapsamda Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, salı günü Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirecek. İsrail ve Filistin arasındaki sorunlar başta olmak üzere güncel bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.

TAHIL KORİDORU ANLAŞMASI

tahil-koridoru1-3uxb-cover.jpg

Rusya-Ukrayna savaşındaki son durum yarın yapılacak olan Kabine Toplantısında değerlendirilecek. Ayrıca tahıl koridoru anlaşmasına ilişkin gelişmeler gündemde olacak.

EKONOMİ VE TERÖRLE MÜCADELE

kabine1.jpg

Ekonomideki gelişmeler ve terörle mücadele operasyonları da yarın yapılacak olan Kabine Toplantısının ana gündem maddeleri arasında yer alıyor. Toplantının son bulmasının ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

SONRAKİ HABER