Kabine toplantısı olacak mı? Masada hangi konular var? Emekli memur maaşları

Türkiye'nin yurt içi ve yurt dışı gündeminin ele alındığı kabine toplantısı her gerçekleştirildiğinde oradan çıkacak konular merak ediliyor. Bu kapsamda yoğun bir gündemi bulunan ülkemizde, Kabine toplantısında önemli kararlar alınıyor.

Kabine toplantısı olacak mı? Masada hangi konular var? Emekli memur maaşları

Türkiye son günlerde gün içinde birden fazla önemli gelişmeye sahne oluyor. Yılın ikinci yarısına girilmesinden dolayı memur ve emekli maaşlarının ne durumda olacağı, ülkenin farklı bölgesinde çıkan yangınlar ve Kayseri olaylarının yapılacak son kabinede görüşülmesi bekleniyor. Gündemin yoğun olmasından dolayı bugün kabine toplantısının yapılıp yapılmayacağı sorusu resmen cevaplandı.

2 BAKANLIKTA DEĞİŞİKLİK KARARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak kabine toplantısı, bakan değişikliği sonrasında yapılan ilk toplantı olacak. Dün gece alınan karar doğrultusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yerine Kemal Memişoğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yerine ise Murat Kurum gelmişti.

GÖZLER BEŞTEPE'DE OLACAK

Vatandaşlarında merakla nelerin konuşulacağını beklediği kabine toplantısının bugün yapılıp yapılmayacağı sorusu cevaplandı. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 16:00'da toplanacak. Beştepe'de yapılacak toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameraların karşısına geçerek bilgilendirmelerde bulunması bekleniyor.

Maaşlarına zam bekleyenler ve son günlerde yaşanan gelişmelerden rahatsız olan vatandaşlar kabinenin ne gibi kararlar alacağını merak ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER