Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olup olmayacağı merak ediliyor. Şimdiden tatil planını yapmak isteyenler Kurban Bayramı tatili için geri sayıma başlarken tatilin 9 gün olup olmayacağını öğrenmek için de Kabine Toplantısını bekliyor.

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?

Türkiye'de yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kurban Bayramı tatili detayları merak edilirken ''Bu sene Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı. Kurban Bayramı tatilinin süresi beklenirken konuyla ilgili resmi açıklama için gözler de Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısına çevrildi.

Kabine Toplantısı tarihi merak edilirken toplantıda tatil kararının da açıklanacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla ''Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?'' sorularına da yanıt aranıyor.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN MÜ?

Haziran ayına girilmesiyle birlikte gözler bayram tatili tarihlerine çevrildi. 16 - 19 Haziran tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı öncesinde 20 - 21 Haziran tarihlerinin de bayram tatiline eklenip eklenmeyeceği sorgulanmaya başladı. Gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı'nın ardından konuya ilişkin bir açıklama yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. Buna göre Kabine toplantısının 4 Haziran Salı günü yapılması beklenirken tatil kararının da burada kamuoyu ile paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER