Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Uzun süredir yapılması beklenen kabine toplantısı hakkında yapılan son açıklamalara göre bu hafta kabinenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirileceği ifade edildi.

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Türkiye iç ve dış politikaları başta olmak üzere gündemde önemli olan pek çok konunun görüşülmesi üzere merakla beklenen kabine toplantısı uzun süredir gerçekleştirilemiyordu. Bunun ardından yapılan son açıklamalara göre bu hafta uzun süredir merakla beklenen kabine toplantısının yapılacağı öğrenil. Bunun üzerine vatandaşlar tarafından internet üzerinde en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Konu hakkında yapılan açıklamalarda kabine toplantısının ne zaman ve saat kaçta gerçekleştirileceği hakkında bilgilendirmelere yer verildi.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

Merakla beklenen kabine toplantısı hakkında yapılan açıklamalara göre uzun süre sonra kabine toplantısının yarın yani 12 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirileceği ifade edildi. Öğle sonu yapılması beklenen bu toplantının ardından ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması beklenen açıklamlaar şimdiden en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Bununla birlikte ekonomi ve politikanın yanı sıra son dönemde en çok gündeme gelen konulardan biri olan öğretmen atamalarının da gerçekleştirilecek olan bu toplantıda görüşüleceği öğrenildi. Şimdi ise gözler yarınki toplantıya çevrildi.

SONRAKİ HABER