Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısında ne konuşulacak?

Her iki haftada bir Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı bugün 24 Temmuz Pazartesi itibariyle bir kez daha düzenlenecek.

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısında ne konuşulacak?

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilmesi beklene Kabine Toplantısı'nın detayları merak edilirken bugün gerçekleşecek olan Kabine Toplantısında hangi konuların gündeme getirileceği de epey merak edildi. Peki 24 Temmuz Kabine Toplantısı bugün mü? Kabine toplantısı saat kaçta?

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN MÜ?

24 Temmuz 2023 Pazartesi bugün toplanacak olan Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Körfez Turu'nun tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları yakından takip edilmeye devam ederken bugün gerçekleşecek Kabine Toplantısı'nda konuşulacak konu başlıkları da bir hayli merak edildi. Peki Kabine Toplantısı'nda neler konuşulacak? Kabine gündemi ne?

Her iki haftada bir Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı bugün 24 Temmuz Pazartesi itibariyle bir kez daha düzenlenecek. Düzenlenen son Kabine Toplantısı 3 Temmuz tarihinde gerçekleşirken bugün gerçekleşecek Kabine Toplantısı'nın saat kaçta olduğu merak edildi.

KABİNE TOPLANTISI, NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Milyonlarca kişi bugün gerçekleşecek olan Kabine Toplantısını büyük bir merak ve heyecanla beklerken özellikle de Kabine Toplantısından çıkacak kararlar milyonların gündeminde yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 3 Temmuz'dan bu yana ilk kez gerçekleşecek olan Kabine Toplantısında konuşulacak konu başlığı da belli oldu.

KABİNE TOPLANTISINDA NE KONUŞULACAK?

Kabine Toplantısında görüşülmesi beklenen konular arasında milyonların gündeminde yer alan birçok önemli konu başlığı yatıyor. Bunlardan birisi ötv düzenlemesi olurken Kabine Toplantısında görüşülecek konular şu şekilde yer alıyor;

  • ötv düzenlemesi,
  • toplu sözleşme takvimi,
  • tahıl koridoru
SONRAKİ HABER