Kabine toplantısı ne zama, saat kaçta? Kabine toplantısında ne konuşulacak?

Milyonları yakından ilgilendiren Kabine Toplantısı'nın saat kaçta gerçekleşeceği araştırılırken aynı zamanda toplantıda konuşulacak konu başlıkları da merak edilmiş durumda.

Kabine toplantısı ne zama, saat kaçta? Kabine toplantısında ne konuşulacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı'nın detayları milyonlarca kişi tarafından merak edildi. Milyonları yakından ilgilendiren Kabine Toplantısı'nın saat kaçta gerçekleşeceği araştırılırken aynı zamanda toplantıda konuşulacak konu başlıkları da merak edilmiş durumda.

Önemli birçok konunun masaya yatırılacağı Kabine Toplantısı bugün gerçekleşecek. Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşmeye hazırlanırken toplantıda önemli konulara yer verilecek.

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA YAPILACAK?

21 Ağustos Pazartesi, bugün gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı'nın gerçekleşeceği saat hakkında net bir açıklama yapılmadı. Toplantının tahminler üzerine saat 16:00'da gerçekleşeceği düşünülüyor.

KABİNE TOPLANTISI'NDA NELER KONUŞULACAK?

Kabine Toplantısı'nda hem gençleri hem memurları hem de birçok kişiyi ilgilendirecek konuların konuşması bekleniyor. Kabine Toplantısında bugün konuşulması beklenen bazı konu başlıkları şu şekilde yer alıyor;

  • Enflasyonla mücadele
  • Toplu Sözleşme görüşmeleri
  • Gençlere vergisiz telefon, bilgisayar
  • Kıbrıs'ta yaşanan gerginlik
  • Ekonominin 3 yıllık tablosu

Milyonları ilgilendiren konuların masaya yatırılması beklenirken bunların arasında en çok vatandaşların merak ettiği de vergisiz telefon, bilgisayar ve toplu sözleşme görüşmeleri oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Seçim Beyannamesinde verdiği vaatlerden birisi de gençlere vergisiz telefon bilgisayar olurken gündeme getirilen vaat ile ilgili detaylı konuşulacak.

Kabine'nin ardından detayları hemen öğrenmek için haberankara.com bildirimlerini açmayı unutmayınız.

SONRAKİ HABER