Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında başladı! Toplantının gündem maddeleri!

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında başladı. Toplantının öncelikli gündemi dış politikadaki gelişmeler ve iç siyaset olacak.

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında başladı! Toplantının gündem maddeleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı başladı. Peki ama Kabine Toplantısının ana gündem maddeleri neler olacak? Toplantıda neler masaya yatırılacak?

Dış politikada atılan adımlar, ekonomideki gelişmeler ve terörle mücadele başta olmak üzere birçok konu maddesi Kabine Toplantısında değerlendirilecek maddeler arasında yer alıyor. Bunun ile birlikte bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ay çok yoğun bir diplomasi trafiği yaşadı.

Litvanya’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'ne katıldıktan sonra Körfez turuna çıktı. Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret eden Erdoğan, 18 Anlaşma imzaladı. Bugünkü kabine toplantısında dış politika masada olacak.

TAHIL KORİDORU ANLAŞMASI VE EKONOMİK GELİŞMELER

Az önce başlayan Kabine Toplantısında Rusya ve Ukrayna arasında imzalanan Tahıl Koridoru Anlaşması ve atılacak adımlar da görüşülecek. Ayrıca terörle mücadele başta olmak üzere fahiş fiyat artışına karşı alınacak olan tedbirler yine kabinede masada olacak. Ekonomik gelişmeler ve marketlerde fahiş fiyat artışı ile enflasyon ile mücadele de görüşülecek konu başlıkları arasında yer alıyor.

SONRAKİ HABER