Kabine Toplantısı bugün saat kaçta yapılacak? Hangi konu başlıkları ele alınacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı bugün Beştepe'de yapılacak. Peki ama Kabine Toplantısı saat kaçta yapılacak?

Kabine Toplantısı bugün saat kaçta yapılacak? Hangi konu başlıkları ele alınacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı bugün Beştepe'de yapılacak. Peki ama Kabine Toplantısı'nın gündeminde neler olacak ve bugün saat kaçta toplantı yapılacak?

KABİNE TOPLANTISININ DETAYLARI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine Toplantısının öncelikli gündem başlığı ekonomi olacak. Fahiş fiyat artışıyla mücadele bugün yapılacak Kabine Toplantısında değerlendirilecek konu başlıkları arasında yer alıyor. Bunun dışında dış politika ve terörle mücadele konusu da Kabine Toplantısında masaya yatırılacak konular arasında bulunuyor.

kabine1.jpg

Terörle mücadele ve iç siyasette bugün yapılacak olan Kabine Toplantısında konuşulacak. Bunun dışında Kur'an-ı Kerime yapılan saldırılar da yine toplantının ana gündem maddesi olacak. İsveç ve Danimarka'daki Kur'an-ı Kerim'e dönük saldırılarına parantez açılacak. Dış Politika başlığı altında Körfez Ülkeleri ile yapılan anlaşmalar ele alınacak. İmzalanan 18 anlaşmanın yanı sıra, Türkiye'ye yapılması beklenen yatırımlar da değerlendirilecek. Ayrıca bugün yapılacak olan Kabine Toplantısının saatler 15.00'i gösterdiğinde başlaması bekleniyor. Toplantının ardından ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

SONRAKİ HABER