Kabine toplantısı başladı! Gündem maddelerinin memur maaşları, bakan atamaları ve Kayseri’deki olaylar olması bekleniyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.

Kabine toplantısı başladı!

Kabine toplantısı başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında kabine Beştepe’de toplandı. Gündem konuları arasında memur ve emeklilere yapılacak zam, bakan atamaları, Kayseri’deki olaylara yönelik önemli açıklamaların yapılması bekleniyor.

KAYSERİ’DEKİ SURİYE OLAYLARI

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin yine Suriye uyruklu bir küçük kıza tacizde bulunması üzerine vatandaşlar Suriyelilerin bulunduğu iş yerleri ve evlerini ateşe vererek yakmıştı. Bunun üzerine benzer olaylar Hatay ve başka illere de yayılırken bu durum gündemde infial yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanan olaylarda muhalefeti sorumlu tutarken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da olaylarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığını ve halkın provokasyonlara gelmemesi yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

BAKAN ATAMALARI

Kabine toplantısı başladı! Gündem maddelerinin memur maaşları, bakan atamaları ve Kayseri’deki olaylar olması bekleniyor

Dün gece itibariyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bakan ve kaymakam atamaları yapıldı. Buna göre Mehmet Özhaseki yerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olurken Fahrettin Koca yerine de Sağlık Bakanı olarak Kemal Memişoğlu getirildi.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI

Yarın açıklanacak memur ve emekli maaşları öncesinde kabine toplantısında da konuya yönelik önemli açıklamalar yapılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER